Csináld velünk – csináld magad

Published by Mikrozöld Piactér on

Hogyan építsd be a mikrozöldeket az étrendedbe

HA MÁR UNOD AZ ÜRES KALÓRIÁKAT

Ne maradj ki te sem a jövőnk táplálék hozzáférésének biztonságos megteremtéséből!

A mikrozöldek termesztése nem csupán egy szórakoztató hobbi, hanem egy lehetőség az önellátásra! Ne legyünk kiszolgáltatva a nehéz helyzeteknek és a boltok vegyszeres zöldségkínálatának! Biztosítsd saját és családod számára a nehezebb időkben is az egészséges táplálékot! Termeld meg otthon a szükséges vitaminmennyiséget organikus mikrozöldek formájában!

 

A mikrozöld termesztés kis helyen, városi környezetben is megoldható. A nyugati országok már egész piacot építettek a kis növények otthoni előállítására. Most itt az esély rá, hogy kövessük már jól bevált példájukat és kezjünk el önellátóak lenni. Manapság ezt már automatikus programozású termesztőszekrények segítségével is megtehetjük, amellyel egy teljes család táplálékat gond nélkül előállíthatjuk.

A MIKROZÖLD HOZZÁJÁRULHAT AZ EGÉSZSÉGED MEGŐRZÉSÉHEZ 

 

A képen beltéri, akvárium, lézer látható Automatikusan generált leírás

A mikrozöld már az 1980-as években megjelent San Francisco-ban az előkelő éttermek menüjében. Olyan szakácsok vezették be, akik ízjavítóként, dekorációként és színes köretként használták őket a tányérokon.

 

 

 

Mára az Egyesült Államokban már létezik a mikrozöld termelők iparága. A háztartásokban itt található a legtöbb eladott automata mikrozöld termesztőszekrény.

 

2020 -ban a mikrozöld termékek értékesítése Észak- Amerikában kiemelkedően magas volt, sok milliárd dollár összeget ért el. Előrejelzések szerint 2021-2026-ban 7,5 %-os növekedést fog produkálni.

 

Mivel nagyon egészséges növényekről van szó, amelyek népszerűsége gyorsan terjed világszerte és ezért jól értékesíthetőek, akár lakásban vagy garázsban 1-2 m2-es területen is megéri elkezdeni a termesztésüket!

 

 

 

Nagyon sok vállalkozás becsületesen megélhet a mikrozöld termesztéséből, már akkor is, ha csak a lakóhelye környezetében kezd el növényeket árusítani. Ugyanis nagyon sok a gyógyulni vágyó és még több az egészségét megőrizni törekvő embertársunk.

 

 

Fontos megjegyezni, hogy minimális időráfordítással, akár 10 nap alatt a szervezetünk teljesen vegyszermentes, organikus, magas értékű szerves tápanyaghoz juthat.

 

Antioxidáns tartalmuk révén a mikrozöldek közvetett módon segíthetik szervezetünk védelmét. Erősíthetik az immunrendszerünket, és elsőrendű védelmet fejleszthetnek ki a szervezetünkben. Bővebben:

 

 

https://mikrozoldpiac.hu/vitaminok-es-asvanyi-anyagok-a-mikrozoldekben/

 

 

A mikrogélek különleges ízeket és fűszerezettséget adhatnak az ételekhez. A nyugati országokban, de már itthon is, mint például az IKEA- éttermekben, konyhákban és élelmiszerboltokban már a zöldek egy speciális műfajának számítanak. Alkalmasak díszítésre, felhasználhatók saláták, levesek, szendvicsek, pizzák, köretek vagy smoothie-italok elkészítéséhez.

 

A képen rendezett, zöldség, friss látható Automatikusan generált leírás

 

Jó hír, hogy már itthon is egyre többen vagyunk tudatosak a minőségi élelmiszerek kiválasztásánál. Emiatt, a mikrozöld piacon nagyon megnőtt a kereslet a fogyasztók részéről.

Ne maradj le a jövő táplálékkiegészítőjéről! Nagyon egyszerű a mikrozöldek termesztése, csak egy kis rutint kell hozzá szerezned és mi mindenben segítünk, ellenszolgáltatás nélkül.

 

A képen clipart, porcelán látható Automatikusan generált leírás

 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az érdeklődő emberek a „csináld magad – csináld velünk” mozgalom keretén belül  hiánytalanul információkhoz jussanak azokról a lépésekről, amelyek sikeressé teszik a mikrozöld termesztést!

 

Ha kérdésed van, írj nekünk a hello@mikrozoldpiac.hu  e-mail címen!